De Techniekco. van het Hangzhou BEROEMD Staal, Ltd. 

-Een bedrijf van de Industriële Groep van HONGFENG

V.S.-EUROPA bouwen de Standaardtechniek en de Kwaliteitscontrole Onze Merkbetrouwbaarheid!  Één Proeforde brengt Constante Samenwerking!

 

Thuis Nieuws

2016 van de het Staalstructuur van China de Ontwikkelings PiekdieForum in Peking wordt gehouden

Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
Van goede kwaliteit Commerciële Staalgebouwen voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

2016 van de het Staalstructuur van China de Ontwikkelings PiekdieForum in Peking wordt gehouden

Het van de het Staalbouw van China van 2016 de Ontwikkelings Piekforum dat door Burgerlijke bouwkunde, Watermilieubescherming en Architectuurafdeling van de Chinese Academie van Techniek werd gecosponsord en door Centraal Onderzoekinstituut van de Bouw en Bouw Co., Ltd, Chongqing-Universiteit en Tsinghua-Universiteit werd ontvangen werd gehouden op 26 Januari. Er verzamelden 21 academici van bouwgebied en meer dan 60 leiders van overheidsministeries, ondernemers, deskundigen en geleerden die in Peking, hun ideeën en suggesties ruilen aan de ontwikkeling van staalstructuur in China.

Vanuit een globaal perspectief, is het idee van greenization, informatisering en industrialisatie de onvermijdelijke tendens in de ontwikkeling van bouwnijverheid. De bouw met staalstructuur heeft unieke voordelen in milieubescherming, recycling en goed aardbevingsweerstand die voorstellend de opmerkelijke eigenschappen van groene bouw en industrialisatie in zijn het levenscyclus.

Na decennia van ontwikkeling, heeft China significante verwezenlijkingen in de ontwikkeling van staalstructuur gemaakt. In het jaar van 2015, had de jaarlijkse staaloutput 0,8 miljard ton overschreden, was de output van staalstructuur ongeveer 50 miljoen ton, was de verwerkende onderneming van schaal van staalstructuur meer dan 3.000, was de onderneming met speciale bouwkwalificatie meer dan 10 duizend; al deze hadden getoond China in het opzetten van een grote groep het oriëntatiepuntprojecten van de staalstructuur met wereld-leidend niveau slaagt. Nochtans, van de mening van de seconde van de wereld - de grootste economie en staalgrootmachten met meer dan halve staaloutput in de wereld, de ontwikkeling van staalstructuur in ons land is nog zeer achterwaarts. Tijdens het „Twaalfde Vijfjarenplan“, hangt het staalverbruik in staalstructuur rond 5%-6% van de staaloutput. Het aandeel van staalstructuur is minder dan 1% van de grote en brede woningbouw en de bruggen van kleine en middelgrote spanwijdten, die veel lager zijn dan ontwikkelde landen, en het wijst op het reusachtige potentieel voor de ontwikkeling van de staalstructuur in China.

Voor de knelpuntproblemen van de ontwikkeling van de huisvesting van de staalstructuur en krachtige structuur in China, hebben het onderzoeksteam van Academicus Xuhong Zhou van de Chinese Academie van Techniek en het onderzoeksteam van Academicus Jianguo Nie het raadplegen en onderzoeksprojecten van „het raadplegen onderzoek van industrialisatie van de staal de bouwhuisvesting“, „strategisch onderzoek van krachtige en duurzame structurele techniekontwikkeling“, „nieuwe structuur en zijn industrialisatie van stedelijke en landelijke woningbouw“ uitgevoerd om de overeenkomstige tegenmaatregelen en de oplossingen naar voren te brengen strevend naar het bevorderen van de industrialisatie van staal structurele bouw en het verbeteren van het technologische niveau van structurele techniek van ons land.

Het „dertiende Vijfjarenplan“ is het belangrijkste stadium van de bouw van de rijke maatschappij op een globale manier, en om staalstructuur in de bouw wijd te gebruiken speelt het gebied een belangrijke rol in het oplossen overcapaciteit, het bevorderen van de aanpassing van industriële structuur en het versnellen van de nieuw-typeurbanisatie. Op 4 November, 2015, zat Eerste Keqiang-Li een uitvoerende vergadering van de Raad van de Staat voor die duidelijk met de ideeën van „om met krakerregeling het herbouwen en schok-bewijs en comfortabele huisvestingstechniek, de lancering van de loods van staal structurele bouw en het uitbreiden van het gebruik van groene bouwmaterialen“ op de proppen kwam te combineren. Van het nationaal niveau, is het de belangrijke stem voor het algemene gebruik van staalstructuur en men kan zonder twijfel zeggen dat de zeldzame ontwikkelingskans van staalstructuur in de volgende vijf jaar zal komen.

Er waren 4 secties in het forum. Eerst, werd het forum geopend door de directeur van Burgerlijke bouwkunde, maakten de Watermilieubescherming en de Architectuurafdeling van de Chinese Academie van Techniek en Academicus Fulin Zhou van Guangzhou-Universiteit en dan Academicus Xuhong Zhou van Chongqing-Universiteit en Academicus Jianguo Nie van Tsinghua-Universiteit een inleiding voor het project van adviseur en rearch over Chinese Academie van Techniek. Ten tweede, bracht de Academicus Zuyan Shen van Tongji-Universiteit speciaal verslag bij „de staal structurele bouw met uit greenization, industrialisatie en informatisering“. Qingrui Yue, de Voorzitter van de Maatschappij van de het Staalbouw van China en de Directeur van het Nationale Onderzoekscentrum van de de Techniektechnologie van de Staalstructuur Gaven een rapport over „gedachten op de ontwikkeling van staalstructuur in China“. Alle deelnemers leverden hun toespraken toen, en het seminarie heeft de resultaten zoals verwacht en doel van het forum bereikt: Ten eerste, de ontwikkelingsresultaten van staalstructuur ruim om samen te vatten, en uit de knelpuntproblemen van de kwesties te plagen die momenteel de ontwikkeling van staalstructuur beïnvloeden, om een „algemeen onderzoek“ op de nationale industrie van de staalstructuur te maken; Ten tweede, om de oorzaak van knelpunten te analyseren en de oplossing voor de knelpuntproblemen van de ontwikkeling van de staalstructuur te bespreken met technische manier en voor overeenkomstige oplossingen en maatregelen te zoeken; Ten derde, met de „dertien-Vijf“ nationale belangrijkste onderzoektaken en het raadplegen en het onderzoeksproject van Academie combineren die van Techniek, zich op knelpuntprobleem concentreert, om met het systeem van „opbrengst, studie, onderzoek en praktijk“, het werk en trekkracht samen samen te werken, en het knelpuntprobleem met gezamenlijke inspanningen aan te pakken of te ondervangen; Tot slot om een consensus van de conferentie te bereiken om de stichting voor de toekomstige academicusaanbevelingen te verstrekken.

Als belangrijkste resultaat van het Forum, is de conferentie met de algemene ontwikkelingsroute en het doel voor de „dertiende-Vijf“ nationale industrie van de staalstructuur op de proppen gekomen, die de structurele hervorming van de aanbodzijde van de staalstructuur overeenkomstig het ontwikkelingsconcept „innovatie, coördinatie moet versterken, groen, openen, die“ deelt; om op innovatie-gedreven aan te dringen, streef ernaar om het knelpuntprobleem van de de ontwikkelingsweerstand van de staalstructuur op te lossen om de ontwikkeling van staal structurele bouw te versnellen en geen inspanningen te sparen om de gezonde ontwikkeling van de consumptie die van de staalstructuur te realiseren 15% van de jaarlijkse groei overtreft tijdens periode „dertiende-Vijf“ en 0,1 miljard ton tot 2020 te overschrijden.

 

In ondertussen, heeft het Forum de volgende maatregelen en de suggesties aangaande de ontwikkeling van staalstructuur naar voren gebracht: Eerst, om het top-level ontwerp en de strategische lay-out te versterken, de rol van het leiden en demonstratie te spelen in het cultiveren van staalmarkt door overheid, beleidssteun te verhogen en supervisie te versterken; ten tweede, om de gehele de industrieketen van staalstructuur, van de steun belangrijke onderneming en van de industrie alliantie te voltooien, en het proefproject van staal structurele bouw ten uitvoer te leggen; ten derde, om de relatieve industrie „globaal te helpen“ door structuur-gedreven staal gaan; het vierde wordt innovatie-gedreven, om de gemeenschappelijke en belangrijkste technisch probleem en personeelsknelpunten in nadruk op te lossen; tot slot om ideeën te vernieuwen en de sociale en markterkenning te verbeteren.

Het bijeenroepen van het piekforum, heeft de manieren voor de ontwikkeling van de staalstructuur vanuit macroscopische en strategische perspectieven gericht, die een belangrijke drijfkracht voor de snelle, gezonde en duurzame ontwikkeling van de nationale industrie van de staalstructuur zullen zijn.

Bartijd : 2017-01-05 14:34:24 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
FAMOUS Steel Engineering Company

Contactpersoon: Mr. Tomy.GAO

Tel.: 86-571-87688170

Fax: 86-571-56389287

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)